Rémi Általános Isk. Borotai Tagint.

Szavazzanak a Tankerületi Képzőművészeti Verseny közönségdíjáért!

2021.03.29 12:55

Kedves Szülők!

 

Még van néhány napunk, ezért szeretném kérni, hogy minél többen szavazzanak a Tankerületi Képzőművészeti Verseny közönségdíjáért! A szavazás nyilvános, tehát az Ön családja, ismerősei is megtehetik. Az alábbiak szerint tudják leadni szavazataikat:

 

Az I. kategória közvetlen elérhetősége:

https://drive.google.com/drive/folders/19R4lC7Dcy6JAm1aVrJqtU-krUdIz0eFD

természetesen, az itt található bármely alkotásra szavazhatnak. Szíves figyelmükbe ajánlom az alábbi BOROTAI alkotásokat, melyek mindegyikére lehet szavazni, mert más korcsoportban vannak:

 

A link címére kattintva, illetve a keresőbe történő beillesztéssel jutnak arra az oldalra, ahol leadhatják szavazataikat.

Itt be kell írni a szavazatot leadó saját nevét, és azután lefele görgetve tekinthetik meg a rajzokat, amelyekre szavazni lehet.

 

A közönségszavazáson az I. kategóriában (rajzok) korcsoportonként egy alkotásra, olyan módon, hogy a kiválasztott rajz alatti  kis körbe kattint.

 

Amennyiben leadta szavazatait, akkor az oldal aljára gördítéssel a Küldés gombra kattintva érvényesíti a leadott szavazatot.

 

A II kategóriában szintén 3 BOROTAI alkotás van versenyben. Ebben a kategóriában csupán összesen egy alkotásra lehet szavazatot leadni (az alkotások kis száma miatt nem korcsoportonként).

Egyébként a szavazatok leadásának menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

A II. kategória közvetlen elérhetősége:

II.(alkotás) kategóriában egy műre lehet szavazni.

https://drive.google.com/drive/folders/1J-GSCEGAhwNXIxzgh42z49YtIU3iWVGO

 

Vissza

Keresés

© 2014-2020 Minden jog fenntartva.